(Oppdatert 1.8.2021)

TUSEN TAKK til utøvere, funksjonærer og hjelpere som gjorde NMK Krabyskogens klubbløp til en morsom bilsportsdag på Krabyskogen Motorsenter!!!

Gratulerer til vinnerne 🙂

Crosskart: Linus Gimle Enger

BC Jr: Sebastian Løken (resulatliste her)

BC Sr: Henning Maribo (resulatliste her)

RC: Petter Paulsen (resultatliste her)

Junior trening (i tilfeldig rekkefølge):
– Kine Thorkildsen
– Mons Bøe Trannum


OPPRINNELIG INFORMASJON UNDER HER…

DELTAGERMELDING 1 (22/7 KL 09:45):
– Arrangørlisensnummer er 40653.
– Faktadommer mål er Sindre Nordgren.
– Innsjekk/teknisk fredag utgår.

Ikke åpent for publikum, dessverre, men hver sjåfør kan ha med seg 7 inviterte (inkludert mekaniker / ledsager) + en funksjonær (totalt 9 med sjåfør og funksjonær). Så om du kjenner en som skal kjøre, så ta kontakt og hør om hen har en ledig plass i sin gruppe. ELLLER MELD DEG SOM FUNKSJONÆR. Det er ikke avklart om løpet streames av OATV.

Link til påmelding (gjelder både NMKK og NMKSG)
Link til deltagerliste.

Skriv på sjåfør, ledsager, mekaniker og funksjonær på PÅMELDINGSSKJEMAET i kolonnen nederst på siden. Alle seniorkjørere MÅ stille med minimum 1 funksjonær. Ønskelig at juniorer gjør det samme.

Vi åpner for at alle juniorer og de seniorene som har skaffet funksjonær kan ha med seg 7 stykker+sjåfør+funksjonær. Vi må ha liste på alle med navn, tlf og funksjon. Skriv på navnet på fører også. Dette sendes på sms til 40071769 innen onsdag 28/7..

Kontakt Stig (94093174) hvis du ønsker å være funksjonær.

Kiosken er åpen og det selges grillmat også et par-tre timer etter løpet, for den som vil ha noe å bite i og skravle litt før turen hjem. Skriv ja eller nei på spørsmålet som ligger på påmeldingskjemaet, så vi vet ca hvor mye mat vi skal regne. De som ikke skal kjøre og ønsker mat etterpå, send en melding på facebooksiden vår.