Første gangen man skal kjøre MX, trenger UTØVEREN Kom-og-prøv medlemskap og -lisens. De varer i 3 måneder. I løpet av denne perioden passer du på trene en del, pluss at du TIDLIG tar kontakt med en greninstruktør (Ronny 90133546, Mari 95974478 eller Inge 40603033) for underskrift på gjennomgått opplæring.

1. Medlemskap i NMK Krabyskogen for UTØVEREN: Gå inn på www.nmk.no, velg «Kom og prøv-medlemskap» og finn NMK Krabyskogen. Registrer utøveren og betal medlemskapet direkte i løsningen. Ta skjermbilde av «OK registrering» for å vise aktivitetsleder på treningen.

2. Kom-og-prøvlisens: Last ned NMF sin lisensapp «Kom og Prøv lisens – NMF» fra der du vanligvis kjøper apper og følg instruksene i appen. Du må ha gått gjennom steg 1 først. Kjøp lisens til SJÅFØREN (så vær obs om du kjøper for noen andre…).


(Det kan ta opp til 20 minutter før steg 1 «medlemskap» er synkronisert til nødvendige registere. Om steg 2 feiler, så vent gjerne litt, og prøv igjen…).


VÆR TIDLIG UTE! Det hender systemene oppdateres sent, så ikke vent til siste dagen før trening. Om det ikke skulle ordne seg, SPØR PÅ VÅR FB-side eller MØT OPP PÅ TRENING likevel, så finner aktivitetslederen en løsning.

Kom-og-prøv-medlemskap og -lisens er kun for sjåføren. Foresatte trenger ingenting, men hen må være med på treninga og skrive seg på treningslista som ligger i MX-bua. Spør aktivitetsleder (orange vest) når dere kommer i anlegget så får dere hjelp.

Sjekk NMF sine utøversider om hvordan dere skaffer vanlig lisens i løpet av Kom-og-prøv-perioden.

.
.

FORTSATT PROBLEMER => NØDLØSNINGEN ER ENDAGS REKRUTTERINGSLISENS.
Brukes kun etter avtale med ansvarlig aktivitetsleder.

1. Du sender SMS med kodeord NMFREKRUTT til 2380

Løsningen gjør nå oppslag på brukerinfo for mobilnummer man har sendt bestilling fra og svarer følgende:

“Du ønsker å kjøpe NMF endagslisens til kr.50,-. Vi har registrert følgende bruker: Ola Normann, Haukeveien 12a, 0342 Oslo. Vennligst svar JA for bekrefte eller svar JA etterfulgt av navn adresse og fødselsdato for den lisensen skal gjelde for.

Mvh Norges Motorsportforbund” OBS: Dette kan ta noen få minutter.

2. Svar enten [JA 11.05.1973] eller [Ja Petter Normann Gateveien 4, 0287 Oslo 21.03.2007]

Etter at lisenstageren har svart får man følgende kvittering:

“Kvittering for kjøp av lisens. Lisensen er først gyldig når ansvarlig for aktiviteten i NMF medlemsklubb har bekreftet at medlemskapsmessige krav i klubben er ivaretatt, slik at lisenstageren sorterer under idrettens jurisdiksjon.

Norges Motorsportforbund”

Det er denne meldingen som er beviset for at lisenstageren har gjennomført kjøp av en lisens.